Mr_tex Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca - Nick: ☆♡Mr_DZIK♡☆ - Wiek: 16 - STEAM ID: 76561199375885852 - Link do GT: https://www.gametracker.com/player/☆♡Mr_DZIK♡☆/54.38.57.192:27015/ - Status Prime [TAK/NIE]: Tak - Opisz swoje doświadczenie w CSGO: w cs go 2,5 lat ale mam nowe konto - Staż w grze: na wszystkich acc 1.3k - Staż na serwerze: 100 h - SourceMOD(0/10):7,5/10 - Kontakt fb ts discord steam - Składka(TAK/NIE): nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Jasiu Opublikowano 12 Marca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Marca Jestem na NIE +/- wiek + GT ( tam wychodzi 35h a nie 100h , ale i tak wymagane jest 10h ) + Prime + Doświadczenie +/- SourceMOD - Składka - Toxic !!! ( czasem grywam na tym serwerze, i chłopaczek zaczął mnie tam cisnąć i wyzywać " bo jest lepszy " . Admin powinien dawać przykład a nie wyzywać innych . Więc tu jest duży minus ode mnie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baby JoDa Suk00 Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Niestety ale NIE +/- wiek - GT nie zgodne z opisem - SM na pewno było by do sprawdzenia - Brak składki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiszmen Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Jestem na nie + Wiek - GT +Prime +/- Doświadczenie +/- SM - Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 12 Marca Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Marca Podanie odrzucam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 12 Marca Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Marca * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Kolejne podanie możesz złożyć za 7 dni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi