Mr_tex Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca - Nick: ☆♡Mr_DZIK♡☆ - Wiek: 16 ale mam urodziny 13 maja i skoncze 17 lat - STEAM ID: 76561199375885852 - Link do GT: https://www.gametracker.com/player/☆♡Mr_DZIK♡☆/54.38.57.192:27015/ - Status Prime [TAK/NIE]: Tak - Opisz swoje doświadczenie w CSGO: w cs go 2,5 i umiem rozpoznac cheatera - Staż w grze: na wszystkich acc 1.3k - Staż na serwerze: 39h - SourceMOD(0/10):7,5/10 - Kontakt fb ts discord steam forum - Składka(TAK/NIE): TAk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Jasiu Opublikowano 14 Marca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Marca Jestem na NIE +/- wiek + GT ( tym razem zgodnie z opisem ) + Prime + Doświadczenie +/- SourceMOD + Składka - w ciągu 2 dni , zmieniłeś to co było na minus , tak aby było na plus . Moim zdaniem powinieneś odczekać trochę zanim złożysz kolejne podanie, ale nie ja tu to rozpatruję . Moim zdaniem dalej na NIE . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baby JoDa Suk00 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Stanowcze NIE Samo podanie można pisać conajmniej po odczekaniu tygodnia więc nie ma czego tu rozpatrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Fl0rek Opublikowano 14 Marca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Marca z racji że pierwsze podanie zostało odrzucone w niedzielę, a dziś napisałeś kolejne zmuszony jestem odrzucić je. ( @ Matisiek chciał to zrobić, ale jest zbyt leniwy i poprosił mnie) Z FARTEM 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Fl0rek Opublikowano 14 Marca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Marca * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Kolejne podanie możesz złożyć za 7 dni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi