Moderator Jasiu Opublikowano 19 Marca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 19 Marca Nick: Jasiu Imię: Michał Wiek: 24 ( za dwa tygodnie 25 ) Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 5/6 godzin, w zależności od nawału pracy Opisz siebie: Kulturalny, z poczuciem humoru, pomocny, ciężko pracujący na "kieliszek" chleba, pewny siebie Dlaczego akurat Ty?: Jestem ambitnym człowiekiem, sprawiedliwym, aczkolwiek każdy czasem popełnia drobne błędy. Chciałbym wprowadzić tu drobne zmiany. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Przede wszystkim kultura, bo jak się patrzy na niektóre rzeczy to aż oczy bolą. Również mam pewne plany i pomysły na rozwój sieci road2skill.eu na większą skale, jak i ożywienie forum. Ale to już podsunę te plany Właścicielom, Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Nie, ale szybko się uczę, więc myślę, że jestem w stanie opanować tą funkcję. Kontakt: Forum, Discord, Snapchat, Instagram, dla zainteresowanych mogę podać FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Poki co na nie poniewaz wedlug mnie jestes zbyt krotko na sieci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 19 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca Na tak, mimo krótkiego stażu ogarnięta osoba, szybko łapie i ogarnia nowe rzeczy, potrafisz ogarnąć ludzi i przede wszystkim masz już swój wiek. Można ci dac szanse i kredyt zaufania, nic nie stracimy a możemy zyskać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin PIOTR3K666 Opublikowano 19 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Marca Osoba która coś robi na forum zawsze się przyda. Nie znam cię na tyle abym mógł w swojej wypowiedzi wypunktować twoją osobę, dlatego napisze tylko że jestem na tak i oby ci się udało. Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 19 Marca Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Marca Powiem tak Nie znam Cię za dobrze ale z tego co czytam i słyszę jesteś ogarnięta osoba z kultura i ogarniasz „całokształt”. Dlatego uważam że można dać ci szanse ❤️👊 Mordeczko z Fartem ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 19 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca Witaj w ekipie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 19 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca Jeśli po rozpatrzeniu tego tematu nie otrzymasz rangi, zgłoś się tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi