KOLLOWSKI Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca (edytowane) - Ilość oraz wiek właścicieli: jeden oraz wiek 19 - Link do GT serwera: | PaintBall + Klasy [501 lvl|ASYSTY|RYNEK] @pukawka.pl [cs] Counter Strike 1.6 (gametracker.com) ██ ★ ★ [MIRAGE #2] ★ | TR128 | @pukawka.pl [csgo] Counter Strike Global Offensive (gametracker.com) - Mod serwera: ONLY MIRAGE/ PaintBall KLASY - Staż serwera: cs:go 10 dni około pb troszkę więcej bo wgrałem paczkę ostatnio wolałem pb klasy niż 4 fun - Subkonto dla zarządu(Tak/Nie): TAK - Czy serwer jest rozkręcony: oczywiście że tak może tylko w cs:go podpiąć pod bazę danych trzeba - Czy masz wykupioną reklame: TAK JEST - Plan oraz wizja na serwer: żeby się rozkręcił ludzie wbijali oraz doda się dobre itemy i tak dalej - Kontakt do siebie: KOLLOWSKI#9485 / FB: Bartek Kollowski i Forum Czekam na opinię od wszystkich oraz życzę miłego dnia i wieczoru Edytowane 20 Marca przez barteksmilowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Jestem na TAK Zawsze to coś innego niż standardowe serwery, aczkolwiek nie mam pojęcia jaka jest frekwencja pod względem serwerów Paintball do zwykłych. Ale tak jak pisałem wyżej, można spróbować, zawsze to jakieś urozmaicenie będzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 20 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca Wejdz dziisaj po 19 na tsa do nas, mamy pewna propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 21 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca @ KOLLOWSKI Jaka decyzja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 21 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Kolejne podanie możesz złożyć za 7 dni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi