Tabaluga Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Nick: Tabaluga Imię: Szymon Wiek: 23 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 5/6 godzin Opisz siebie: Siemanko mam na imię Szymon, mam 23 lata, interesuję się wszystkim co ciekawe xD. Dlaczego akurat Ty?: Myślę, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko jestem ogarnięty jeśli chodzi o różne sprawy na forum, potrafię dobrze rozplanować sobie pracę jak i zrobić wszystko dokładnie, tak jak pisałem niżej pełniłem już różne funkcje administracyjne także myślę, że sobie poradzę. Może nie mam jakoś dobrej aktywności na forum ale wszystko dam radę nadrobić. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Jak tak patrzę to forum jest dobrze rozwinięte i wszystko jest w miarę dobrze poukładane, chociaż mam pomysł na wprowadzenie kilku ciekawych serii forumowych jak i innych rzeczy które na pewno polepszą aktywność na forum, dodatkowo chciałbym ożywić a jeżeli nie ma utworzyć FP na FB, który myślę, że też przyniesie kilku nowych użytkowników. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Pełniłem wiele funkcji na forach między innymi: Właściciel, Administrator, Junior Admin, itp, posiadałem także rangę Junior Admina na owym forum, także doświadczenie mam spore jeśli chodzi o forum jak i o panel ACP i inne rzeczy na forum. Kontakt: FB, Steam, DC, GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Na tak: + wiek + Doświadczenie + czas ktory mozesz poświecić na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin frogling Opublikowano 21 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Marca Na ten moment na NIE. Spoko byłeś już tutaj na kilku rangach i jesteś rozpoznawalny na forum ale moim zdaniem nie ma dużo roboty więc niepotrzebny jest kolejny moderator, jak będzie roboty sporo wtedy się przyda Pozdrawiam i z fartem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 21 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca Raz dostałeś kredyt zaufania i niestety mnie zawiodłeś, bo po tym jak dostałeś juniorka totalnie nic z twojej strony nie było. Jeśli faktycznie ci zależy i masz tyle czasu co piszesz to pokaż to i postaraj się zmienić moje zdanie. Jeżeli zasłużysz i dasz coś od siebie to wtedy możemy porozmawiać. Kolejna rzecz to brak miejsc, narazie nam nikogo więcej nie potrzeba, aktualny skład sobie ze wszystkim radzi. Podanie odrzucam i zamykam narazie rekrutacje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 21 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Kolejne podanie możesz złożyć za 7 dni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi