Junior Admin NITAS Ezz Opublikowano 23 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Marca Co sądzisz o nowym Counter-Strike 2 ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Według mnie, będzie to duże ułatwienie dla słabszych graczy, bo jak wiadomo już, smoki będzie dało sie na chwile rozproszyć granatem zaczepnym, bądź strzelając w smoke będą się robić " dziury " przez które będzie wszystko widać. Robiąc fullauto, celownik będzie podążał za kulami, więc łatwiej będzie to kontrolować. Ale za to jest też dużo minusów, ale to można z tego nawet zrobić oddzielny temat . W każdym bądź razie Według mnie bardziej na plus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
URLOP  Fl0rek Opublikowano 23 Marca URLOP Udostępnij Opublikowano 23 Marca ogólnie git, ale smoke do wyjebania xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
URLOP  MzDevil Opublikowano 24 Marca URLOP Udostępnij Opublikowano 24 Marca Jakbym dostał dostęp do bety to bym zachwalał, ale że nie posiadam to jest o dupę rozbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Miłosz Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca wyjebane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PIOTR3K666 Opublikowano 24 Marca Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Marca chyba wolałem starego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi