Legenda KoMaR Opublikowano 25 Marca Legenda Legenda Udostępnij Opublikowano 25 Marca Siemka, Pograłem troszkę na tym serwerze i mam parę propozycji. 1. Zmiana systemu rankingowego (!prank), czyli ustawić go wreszcie tak aby normalny gracz też miał możliwość nabijania rangi, a nie tylko VIP. 2. Zobaczyłem również, że plugin od MVP nie zapisuje dobrze danych, zmieniłem na wył. MVP lecz po chwili znów miałem włączone. 3. Z dnia na dzień zmieniacie VIPY, ale co one mają innego jeśli oba są takie same, tylko że jeden posiada dopisek SVIP. 4, Plugin od Perfixów (Gracz, VIP, SVIP, Admin), nie odświeżają się za dobrze, znaczy to że ludzie mogą sobie zmieniać jak chcą perfixy. 5. Ustawienie baneru reklamowego serwerowni po zgonie. 6. Nauczyć pokoru niektórych adminów na serwerze. 7. Usunięcie z niektórych pluginów reklam. 8. Dodanie opisu VIPa już na serwerze, a nie że trzeba specjalnie wchodzić na stronę. 9. Poprawienie mikro lagów na serwerze. 10. Poprawić autobalans drużyn. 11. Naprawa pluginu !freevip ponieważ pozwala on na dodawanie sobie VIPa w nieskoczoność. 12. Ukrycie zbędnych informacji na czacie. I chyba myślę, że to na tyle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 25 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 1. Nie rozumiem o co ci chodzi? Spoiler "Zwykły Gracz" { "Flags" "" "Display_Menu" "1" "IconId" "0" "Kill_Points" "2" "Headshot_Points" "1" "Assist_Points" "1" "Assist_Flash_Points" "1" "Death_Points" "-1" "Plant_Points" "1" "Defuse_Points" "1" "Hostage_Points" "1" "Round_Win_Points" "1" "Round_Lose_Points" "-1" "Round_Mvp_Points" "1" "Grenade_Kill_Points" "1" "Knife_Kill_Points" "1" "Zeus_Kill_Points" "1" "Noscope_Kill_Points" "1" "Match_Win_Points" "2" "Reset_Command" "0" "Noscope_Headshot_Points" "1" } 2. Zerknę, choć ostatnio zmieniałem bazę 3. Nie z dnia na dzień to po pierwsze, ostatnio został dodany SVIP, polecam wejść na stronę sklepu i przeczytać opis obu rang - jeśli uważasz że się niczym nie różnią napisz propozycje co do zmiany 4. Sprostuj, tylko administracja ma możliwość zmiany prefiksów 5. Pierw takowy musi powstać. 6. Jeśli masz z kimś problem masz odpowiedni dział do tego, przedstaw odpowiednie dowody i konsekwencje zostaną wyciągnięte, puste słowa mnie nie interesują. 7. Również sprostuj, w jakim momencie, gdzie dokładnie występuje ( załącz SS ) 8. Link do sklepu jest, nie ma sensu zaśmiecania serwera kolejnym gównem 9. Proszę pisać do hostingu ( pukawka ) 10. Również sprostuj 11. Zerknę, VIP'a można odebrać raz na godzinę 12. Również sprostuj bo nie domyśle się o co ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda KoMaR Opublikowano 25 Marca Legenda Autor Legenda Udostępnij Opublikowano 25 Marca @ Mike. 1. W ranku, gdzie dead powinna być niższa wartość. Jak narazie jest + 1 - 10 za killa i -10 za deda. 3. Sam kupiłem sobie tego SVIPa do sprawdzenia, posiada takie same funkcje na serwerze jak zwykły VIP, możliwe że coś ci się powaliło w plikach albo coś. 4. Chodzi o autorefresh co kilka sekund ponieważ ludzie sobie mogą ustawić grupę, gdzie co 30 sec. zmienia im, albo jeszcze lepiej plugin nie dodaje im grupy GRACZ do perfixa. 7. Gdzieś zauważyłem, dam ssy jak znowu znajdę. 9 . Co do tego to można samemu to ogarnać, ale widzę że serwer ma problem z stabilnością. Ludzie np. mają normalne pingi itp... a serwer jakby miał z 200 ms. 10. Autobalans prawie nie istanieje, jest np. 4 CT i 8 TT gdzie oni szans nie mają a muszą grać tak z min, 4 rudny jak nie więcej. 11. Zmienił bym ten czas na dłuższy ponieważ troszkę to nie fair dla tych co kupują. 12. Chodzi o niektóre wiadomości na czacie tekstowym. Muszę też zerkąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 25 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca Co do problemów typowo technicznych typu prefiksy, rangi balans postaram się ogarnąć. Co do vipa i svipa wszystko jest okej, a reszte doslij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi