Kepper Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca - Nick: Kepper - Wiek: 18 - STEAM ID: STEAM_0:1:552494664 - Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Kepper/54.38.57.192:27015/ - Status Prime [TAK/NIE]: Tak - Opisz swoje doświadczenie w CSGO: Cs życiem, gram 5 lat codziennie. - Staż w grze: Ponad 2k h faceit lvl 5 - Staż na serwerze: Ponad 10 godzin przegrane i top 5. - SourceMOD(0/10): 8 - Kontakt: snap, telgram - Składka(TAK/NIE): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 29 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Marca Jestem na tak, najważniejsza rzecz dotrzymuje słowa i płaci, a tak poważnie to już grasz trochę czasu, ludzie cie znają no i swoje ogarniasz. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PIOTR3K666 Opublikowano 29 Marca Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Marca Młody co ja mam ci napisać oczywiście że jestem na TAK! Znam cię bardzo długo i wiem jakie masz doświadczenie. Jesteś odpowiednią osobą na to stanowisko więc powodzenia! +SM +składka +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
URLOP  Fl0rek Opublikowano 29 Marca URLOP Udostępnij Opublikowano 29 Marca ja na tak nie ma co dużo mówić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 29 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Marca Jeśli po rozpatrzeniu tego tematu nie otrzymasz rangi, zgłoś się tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi