lewko Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca -Nick:Lewko ♥ -Wiek:14 -STEAM ID:76561199206186382 -Link do GT: Nie posiadam ale mg stworzyć -Opisz swoje doświadczenie w CSGO: Doświadczenie mam ok.2/3 lata umiem grać, podawać info i grać taktycznie i z teamem -Staż w grze:2/3 lata,+cs 1.6 .mam 400 godzin przez kilka razy zmiane konta -Staż na serwerze: min. 50 godzin poł serwer mnie zna -SourceMOD(0/10):7/10 lecz szybko sie ucze -Kontakt: fb,messenger,numer tel,dc -Składka(TAK/NIE): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewko Opublikowano 31 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca id:STEAM_1:0:622960327 gt:https://www.gametracker.com/player/Lewko ♥/54.38.142.181:30043/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca Chłopaczka kojarzę, miał wykupionego MOD-a , na serwerze trzymał się zasad. Ale niestety jesteś za młody na admina moim zdaniem. Z tego co wiem, to masz jakiś układ z Zorixem że to podanie jest o MOD-a, więc nie mi tu oceniać. Jeżeli chodzi o Admina jestem na NIE - Wiek +/- SM + Składka + GT ( bo wychodzi 63h ) Jeżeli chodzi o MOD-a niech zadecyduje @ Zorix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Zorix Opublikowano 1 Kwietnia Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Tak dokładnie, to jest rekru na moda ze względu na niski wiek ja wstępnie jestem na tak ale niech się jeszcze ktoś wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Nikt się więcej nie wypowiada, więc przyjmuję. Niech Ci @ Zorix nada MOD-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Jeśli po rozpatrzeniu tego tematu nie otrzymasz rangi, zgłoś się tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi