Tabaluga Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Nick: Tabaluga Imię: Szymon Wiek: 23 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 5-6 godzin Opisz siebie: Witam mam na imię Szymon mam 23 lata, pochodzę z miejscowości Medyka woj. Podkarpackie. Interesuję się wszystkim co ciekawe motocykle, rowery, itp. Potrafię dobrze rozplanować sobie czas jak i pracę, w czasie wolnym jestem strażakiem w OSP od 5 lat biorę czynny udział w działaniach ratowniczo-gaśniczych, posiadam także ukończony kurs KPP. A zawodowo pracuję w firmie remontowo-budowlanej. Dlaczego akurat Ty?: Myślę, że jestem odpowiednią osobą na stanowisko redaktora, posiadam duże doświadczenie pełniłem tę funkcję już parę razy, użytkownikom podobało się to co robię chwalili moją pracę, dlatego myślę, że poradzę sobie bez problemu. Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 10 Przykładowy wywiad/artykuł: Nie mam aktualnie żadnej pracy ale to nic zobaczycie na co mnie stać. Kontakt: FB, STEAM, DC, GG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
URLOP  Fl0rek Opublikowano 4 Kwietnia URLOP Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia jestem na tak 1.Ma chłopak kreatywny beret 2.po rozmowie z nim stwierdzam że posiada zapał do pracy i może wiele zdziałać w redakcji 3.posiada doświadczenie w pracy w redakcji za te gadu gadu +10 do stylu 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Jestem na TAK Ciekawy opis siebie, bardzo przypominasz mi mnie też mam Wykwalifikowaną Pierwszą Pomoc, oraz siedzę w branży budowlanej . Wracając do tematu, przyda się ktoś, kto rozkręci forum od strony redakcyjnej, ktoś z pomysłami i umiejętnościami. Plus też jest tego taki , że posiada doświadczenie na owym stanowisku . Więc jak najbatdziej TAK 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin frogling Opublikowano 5 Kwietnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Jestem na TAK Wiadomo redakcji nigdy za mało. Chłopak był już u nas i sprawował się zazwyczaj więc raczej nie trzeba nikomu przedstawiać. Pozdrawiam 🙋♂️♥️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 5 Kwietnia Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Nie będę się rozpisywał krótko zwięźle i na temat jestem na tak i co witamy na pokładzie +Wiek + Aktywność na forum + GG 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
URLOP  Fl0rek Opublikowano 5 Kwietnia URLOP Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia po rozmowie z @ NITAS Ezz przyjmuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
URLOP  Fl0rek Opublikowano 5 Kwietnia URLOP Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Jeśli po rozpatrzeniu tego tematu nie otrzymasz rangi, zgłoś się tutaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi