BartuSSSS Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia - Nick: medium - Wiek: 15 (prawie 16) - STEAM ID: STEAM_1:1:232413333 - Link do GT: https://www.gametracker.com/player/medium/54.38.57.192:27015/ https://www.gametracker.com/player/rybka podwodna/54.38.57.192:27015/ - Status Prime [TAK/NIE]: TAK - Opisz swoje doświadczenie w CSGO: No jakies tam jest - Staż w grze: 4 lata - Staż na serwerze: kilka dni z 7 moze - SourceMOD(0/10): 7 - Kontakt STEAM/DC - Składka(TAK/NIE): NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 6 Kwietnia Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Jestem na NIE - Staż na serwerze grasz dopiero 7 dni i już piszesz podanie - Opisz swoje doświadczenie a ty zamiast opisać to piszesz no jakieś tam jest no bo inaczej tego nie opisze - Składka Takie jest moje zdanie ale dam szanse wypowiedzieć się innym adminom @ Admin ONLY MIRAGE @ Matisiek Pozdrawiam NeXs 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabaluga Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Jestem na NIE - Staż na serwerze - Składka - Konto pod podanie - GT + Staż w grze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrkrul Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia NIE -staż na serwerze -doświadczenie -GT +/- wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpha Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Jestem na nie - staż na serwerze - konto steam - doświadczenie (no jakieś tam jest) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryha_ Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia również jestem na NIE -staż -składka -GT może next time 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 6 Kwietnia Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Podanie Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 6 Kwietnia Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Kolejne podanie możesz złożyć za 7 dni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi