Junior Admin NITAS Ezz Opublikowano 8 Kwietnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Jak znalazłeś/aś się na naszym forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabaluga Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Dzięki @ PIOTR3K666 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PIOTR3K666 Opublikowano 8 Kwietnia Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia w 2k18 @ Zorixkupił serwer only mirage na którym byłem adminem i jakoś tak to się zaczęło hehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 8 Kwietnia Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia @ Zorix błagał mnie o pomoc, no to ja że jestem bardzo dobrym człowiekiem przeszedłem wtedy z jednej z większych sieci, aby kontynuować piękną historię R2S 2 Przez Zorix, 8 Kwietnia xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 8 Kwietnia Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia @ Mike. Miał problemy finansowe wiec szukał sponsora i tak się tu znalazłem smutne ale prawdziwe Z Fartem NeXs 2 Przez Mike., 8 Kwietnia On kłamie, był zwykłem petem adminowskim i wybłagał o awans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia @ Zorixkupił serwer na którym byłem adminem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrkrul Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia nie pamiętam... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Miłosz Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia podzalem za naro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
URLOP  Fl0rek Opublikowano 8 Kwietnia URLOP Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia @ frogling i @ NeXs gałę zrobili i jestem 1 1 Przez NeXs, 8 Kwietnia Hahaha Oj prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi