Junior Admin NITAS Ezz Opublikowano 21 Kwietnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Pijesz kawę, jak tak to zazwyczaj o jakiej porze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Z samego rana jak jestem w drodze do pracy , czyli około 6 rano . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 21 Kwietnia Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Ja i kawa w życiu nie będę pil tego świństwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Miłosz Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia tak jak wypije to sraka murowana, tylko cioty jada na kawie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin frogling Opublikowano 21 Kwietnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Jak jestem rano w chuj zaspany przed wyjazdem to jak najbardziej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi