Diaszek Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Nick: Diaszek Road2Skill.eu Imię: Dia Wiek: 18 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: mam 3x szkołe w tygodniu także jakieś 7 Opisz siebie: Jestem Dia mam 18 lat mieszkam w Holandii, spędzam ostatnio dużo czasu na granie w cs'a i dużo gram na waszym serwerze, Dlaczego akurat Ty?: Wydaje mi się że jestem odpowiednią osobą do tej roli ponieważ będąc tylko graczem pomagam nowym z np. odebraniem SVIP/VIP na forum, oraz ustawić różne rzeczy w grze Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: spokój oraz kulturę Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): w cs:go nie ale w FiveM byłem kilka razy Adminem Kontakt: Discord:Dia#7900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Miłosz Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia jak zostaniesz moim posrednikiem w NL to bede na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Póki co, rekrutacja na moderatora jest zamknięta. Więc w zasadzie tego podania powinno już nie być 😅 Kolejna sprawa, nie spełniasz wymaganiań , a śmiem nawet stwierdzić, że ich nawet nie czytałeś : Wymagania: Znajomość ortografii Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej 1 miesiące temu Posiadane 50 postów Umiejętność czytania ze zrozumieniem Znajomość regulaminu Umiejętność obiektywnej oceny sytuacji Umiejętność pracy w grupie Dojrzałość emocjonalna oraz dystans do siebie Minimum 17 lat Brak ostrzeżeń na forum Na czerwono, zaznaczyłem te, których nie spełniasz . Ja jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabaluga Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Ale koledze sie chyba działy pomyliły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PIOTR3K666 Opublikowano 21 Kwietnia Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Pomyliłeś dział, podania na administratora składamy w dziale serwera. https://road2skill.eu/forum/174-serwery-csgo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PIOTR3K666 Opublikowano 21 Kwietnia Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Kolejne podanie możesz złożyć za 7 dni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi