Dynksiu Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Nick:Dynksiu - STREAM ON Imię: Igor Wiek: 26 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2-8 Opisz siebie: Jestem Fajny , Miły Dla Nie Których , Szybko Się Uczę , Lubie Pomagać Ludzią , Dlaczego akurat Ty?: Częęsto nie mam co robić spędzając swój czas na komputerze a bycie adminem dało by mi obowiązek który mógłbym sumiennie wykonywać. Uważam że jestem osoba z dużym stażem w Community csa/serwerów .Grałem na wielu serwerach only dust only mirage Dr'ki różnego rodziaju więc wydaje mi sie że pasował bym do tego serwera również. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Bylem "Head" Adminem Na Serwerze DR Kontakt: Sterydziarz🍄#1028 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Wydaje mi się że pomyliłeś działy. Podanie na admina składasz tu: https://road2skill.eu/forum/183-rekrutacja/ Kolejne podenie możesz złożyć za tydzień. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Kolejne podanie możesz złożyć za 7 dni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi