Skocz do zawartości
Alt Text!

Partnerzy

Gosetti
Pukawka
GoBoosting

[ZAMKNIĘTY] Bywajcie

Jasiu

Rekomendowane odpowiedzi

Nadeszła ta chwila, aby się z wami pożegnać.

Przyszedłem tu z serwerem który został wykupiony przez @ Zorix i to jemu zawdzięczam w sumie to, że jestem opiekunem FFA, a także możliwość nauczenia się nowych rzeczy.

Szczególne podziękowania również należą się @ NITAS Ezz i @ Fl0rek . Dziękuję wam za pracę w redakcji , a także w pomocy nad ogarnianiem forum jako Moderator.

Teraz najważniejsze. Składając podanie na Moderatora, chciałem pomóc wam w rozwoju nie tylko forum ale i całej sieci road2skill.eu . Na początku, przez pewien czas szło to bardzo dobrze , były plany jak można ulepszyć/poprawić działanie forum. Ale niestety skończyło się tylko na planowaniu i dawaniu propozycji. 

@ Mike. Wspominałem już kiedyś o odejściu, ale mówiłeś, żeby dać Ci trochę czasu, bo razem z @ PIOTR3K666 działacie i ogarniacie wszystko. Minęło prawie 3 tygodnie od naszej rozmowy odnośnie mojej rezygnacji i waszym " działaniem " . Szczerze ? Nic się nie zmieniło a jestem w stanie stwierdzić, że jest tylko gorzej.  Niestety, jeżeli nic z tym w końcu nie zrobicie, nie wróżę dobrej przyszłości tej sieci . 

Miało być super, mega przyjemnie, a wyszło jak wyszło. Jest kilka osób niekompetentnych, które nie powinny być na tym stanowisku na którym są , ale nie chcę rozpętywać tu gówno burzy , więc po prostu pozdrawiam was bez oznaczania. 

Dziękuję @ nikusia za miłą rozmowę na chatboxie , czasem było śmiesznie, czasem poważnie, ale dzięki Tobie, to forum odrobinkę żyło ;)  

Także podsumowując: Szczególne podziękowania należą się : @ NITAS Ezz @ Fl0rek @ Zorix @ nikusia @ frogling  @ Tabaluga @ PIOTR3K666

Życzę powodzenia w dalszym "rozwijaniu" forum 

Pozdrawiam

@ Jasiu

Edytowane przez Jasiu
  • Haha 2
  • Przykro Mi 6
  • Rzygać mi się chce 1
  • Nie podoba mi się 1

• Administrator
Administrator

Nara

• Nie podoba mi się 1

• Administrator
Administrator

tzamkniety.png

Nie zgadzasz się z werdyktem?
Reportuj ten post, a rozpatrzymy go ponownie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Aby korzystać z naszego forum musisz zaakceptować nasz regulamin: Regulamin