v1xzer Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja - Nick: v1Xzer00 Road2skill.eu - Wiek: 16 - STEAM ID: STEAM_0:1:761448766 - Link do GT:https://www.gametracker.com/player/v1Xzer00 Road2Skill.eu/ - Status Prime [TAK/NIE]: Jeszcze nie posiadam, poniewaz po dlugiej przerwie +/- 5 miesiecy nie mam dostepu do glownych kont - Opisz swoje doświadczenie w CSGO: ogolnie gram od poczatku 2020 roku, na serwerze gralem dlugo przez jakis czas w 2022 z rola admina,opiekuna - Staż w grze: 3lata - Staż na serwerze: Nie wiem ile dokładnie, ale duzo przegralem na tym serwerze - SourceMOD(0/10):7/8 - Kontakt discord, messenger, instagram - Składka(TAK/NIE): tak Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 2 Maja Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Maja @ Admin ONLY MIRAGE Proszę o wypowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dynksiu Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja + Składka +Sourcemod +Często Go Widze +- Wiek Może Być - Nie Mam Zastrzeżeń Lecz Raz Upominałem Gracza O Różne C-Wordy Takto Tyle Jestem Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warface Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja 20 godzin temu, v1xzer napisał(a): Status Prime [TAK/NIE]: Jeszcze nie posiadam, poniewaz po dlugiej przerwie +/- 5 miesiecy nie mam dostepu do glownych kont A co to za problem kupić prime, lub na allegro za 30zł konto z nim ? Średnie tłumaczenie ;d Jak ktoś chce to załatwi sobie prime, a jak ktoś ma lenia w tyłku to będzie wymyslał byle wymówke ;d Pamiętam cie z poprzednich edycji serwera i sieci, i w sumie to cie ratuje. Niech strace..na tak Ogarniać ogarnia sm od strony admina (jakby to była jakaś wielka filozofia) Skladka + btw. Ogarnij sobie w końcu prime, i skoncz lecieć w ciula z wymówkami wymyślonymi na poczekaniu ;d - słabe są 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 3 Maja Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Maja Tak bardzo czekacie na moja wypowiedz to prosze… Zaczynajac od początku znam cie za dobrze i w tym wypadku działa to na twoja niekorzyść, nie będę wymieniać po kolei wymagań które spełniasz bo każdy to widzi i wymienił wyżej, ale za to jest inna rzecz a konkretnie twój prime z którym zawsze lecisz w chuja. Tym razem nie odpuszczę ci i zapraszam do złożenia podania po zakupie prime’a 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 3 Maja Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Maja * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Kolejne podanie możesz złożyć za 7 dni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi