Skocz do zawartości
Zachęcamy do oddania głosu na nasze serwery cs 1.6 ×
Poszukujemy Redaktorów/Grafików ×

Rekatywacja Sieci Road2skill.eu

Witaj graczu na naszej sieci, mamy nadzieje że zostaniesz nami na dłużej.

Darmowy V.I.P Na Serwerze

Grasz na naszych serwerach i chcesz odebrać darmowego vipa na naszych serwerach? Wejdź w dział danego serwera i wypełnij wzór.

[ODRZUCONY] [Redaktor] JacobeQ

JacobeQ1401
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: JacobeQ1401
Imię: Jakub
Doświadczenie: no powiem, że jest całkiem spore
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: od rana do praktycznie nocy 
Dlaczego akurat Ty? (Rozpisz się): A więc tak, jestem dobrym kandydatem na owe stanowisko z powodu moich chęci do tego, mimo że jestem już na typerze to i mogę zajmować się redakcją, gdyż nikogo jeszcze nie ma na tym stanowisku. Byłem już kilka razy na właśnie tym stanowisku i po prostu jestem pewny, że się tutaj odnajdę
Przykładowe prace min.3 (artykuł, wywiad, ciekawostka itp.): posiadam wywiad z innej gry, nie wiem czy chcecie, ale mogę go podesłać hahah

https://multirpg.pl/topic/60679-redakcja-san-news-wywiad-z-pracownikiem-sa-road-assistance/#comment-307029

bym musiał jeszcze poszukać podobnych rzeczy na innym forum, ale nie wiem czy przypadkiem nie jest ono usunięte

• Haha 1

Ja jestem za okresem próbnym 

nie wiem czego się wszyscy czepiają 

ja tam trochę cie pamiętam i wiem że potrafisz  i jesteś pracowity. 
+ wiek

+/- doświadczenie 

+\- czas na forum 

-podanie (pisane na kolanie)

• Like 1
  • Uwielbiam 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O naszej sieci

Road2skill to legendarna sieć serwerów CS2 oraz CS 1.6 która chce spróbować swoich sił na nowo z CS2, chcemy stworzyć miłą atmosferę na serwerach i na forum. Road2skill to nie tylko nazwa ale siła, jakość i czystość gry, którą chcemy tutaj stworzyć. Jeśli tutaj trafiłeś zarejestruj się i pomóż nam razem stworzyć najlepszą sieć serwerów, bo czekamy na takich ludzi jak ty aby stworzyć na najwyższym poziomie forum, serwery, administracje a przede wszystkim zabawę. Zapraszamy do nas, Road2skill to jest to czego właśnie szukasz.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Aby korzystać z naszego forum musisz zaakceptować nasz regulamin: Regulamin