Właściciel UpishDzony Opublikowano 4 Października 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 Szybka Rekrutacja Na Grafika [0-2] Wymagania: - Minimum 15 postów na forum, - Staż na forum minimum 7 Dni, - Wiek min. 15 lat, - Znajomość ortografii i interpunkcji, - Brak ostrzeżeń na forum, jak i banów na serwerach, - Umiejętność pracy w zespole, - Znajomość przynajmniej jednego programu graficznego. Wzór: Nick: Imię: Wiek: Doświadczenie (skala 1-10): Jakich programów używasz do grafiki? Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Dlaczego akurat Ty? (Rozpisz się): Przykładowe prace min.3 (Banery, awatary itp.): Kontakt: Podania składamy pod postem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grafik CrystaleQ Opublikowano 4 Lutego Grafik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Nick: CrystaleQ Imię: Paweł Wiek: 11.02 21 lat ;( Doświadczenie (skala 1-10): 10 Jakich programów używasz do grafiki? Photoshop Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Codziennie, jeśli jestem w domu. Dlaczego akurat Ty? (Rozpisz się): Od lat interesuję się grafiką i stale rozwijam swoje umiejętności w programach takich jak Photoshop, Illustrator i inne narzędzia graficzne. Tworzenie estetycznych i funkcjonalnych projektów to moja pasja, dlatego chciałbym dołączyć do zespołu Road2Skill.eu i wspierać forum swoimi umiejętnościami. Potrafię dostosować się do różnych stylów graficznych i spełniać oczekiwania społeczności. Jestem osobą kreatywną, sumienną i otwartą na nowe wyzwania. Liczę na możliwość współpracy i wniesienia wartości do tego projektu. Przykładowe prace min.3 (Banery, awatary itp.): Kontakt: forum email: crystaleq.biznes@gmail.com PKT8: Spoiler UpishDzony, 4 Lutego Podanie Przyjmuje zgłoś się w dziale po range Visibility: Selected groups 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel UpishDzony Opublikowano 4 Lutego Właściciel Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Rekrutacje zamykam tymczasowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi