Tonkotsu Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 (edytowane) Wymagania: - Minimum 50 postów na forum, Jedyne wymaganie którego nie spełniam (nadaje się do odstrzału) - Staż na forum minimum 1 miesiąc, Chyba - Wiek min. 16 lat, Oj tak bratku - Doświadczenie w ocenie ss'ów oraz rozpisywaniu demek, Jeszcze jak - Bardzo dobra znajomość regulaminów serwerowych, Tak właśnie jest, nie ŚCIEMNIAM ani odrobinkę - Brak ostrzeżeń na forum, jak i banów na serwerach, Jeszcze nie ma - Umiejętność pracy w zespole, Ależ oczywiście, że tak - Minimum 1000 godzin spędzonych w grze, W CS 2 jest to okolo 2k a w 1.6 cholera wie, bo grało się bez Steama - Posiadanie mikrofonu, Oj tak tak - Brak VAC na koncie Steam. Niestety Wzór: Nick: Tonkotsu Imię: Tomek Wiek: 24 SteamID: STEAM_0:0:128759430 tu to drugie 76561198217784588 Staż na serwerze (Link do gt): Chyba chodziło o staż na forum. Jeśli chodzi o rejestrację no forum to widzę, że jest to od 2023. Jednakże statycznie na sieci jestem od paru dni. Doświadczenie (AmxBans/SourceBans): Jestem wielokrotnym członkiem zespołu UBT oraz dwukrotnym Naczelnym UBT więc doświadczenia coś tam się nabyło. Sprawny mikrofon (TAK/NIE): Tak Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jeśli będzie dużo pracy, to poświęcę tyle czasu ile będzie potrzeba do jej wykonania. Dlaczego akurat Ty?: Przykładam się do każdej pracy jaka zostanie mi zlecona i nie odpuszczę żadnej osobie, która została posądzona o oszukiwanie (Będę grzebał aż coś na nią znajdę no chyba, że faktycznie zgłoszenie będzie bezpodstawne no to damy sobie buzi na do widzenia) Kontakt: Zapewne tutaj na forum, bo w innych miejscach nie chce mi się odpisywać PS. Franek jest super Edytowane 7 Października 2024 przez Uranus 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4nT Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Myślę że można dać szansę :D + Wiek + Brak UBTeam także przyda się ktoś na to stanowisko + Staż - Posty (forum niedawno zostało reaktywowane i ponownie otwarte także na to akurat bym nie patrzał) + Doświadczenie + Mikro + Franuś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PrOsTy. Opublikowano 7 Października 2024 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Jasne że TAK znam gościa i wiem że się nada :P +Wiek +Doświadczenie +Brak UBT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacobeQ1401 Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Jestem na TAK + wiek + doświadczenie + chęci + przykładanie się do obowiązków + brak osoby na tym stanowisku + mikro + spoko mordzia się wydaje haha +/- staż na forum Mam nadzieję, że się dostaniesz mordo, pozderki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator -DiableS- Opublikowano 7 Października 2024 Donator Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Jestem jak najbardziej na TAK +wiek +doświadczenie +brak UBT +chęci Bierzcie póki się nie rozmyśli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel UpishDzony Opublikowano 8 Października 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 Jestem na tak +wiek +Podanie ładnie napisane +chęci +Doświadczenie w tej branży 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel UpishDzony Opublikowano 9 Października 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Podanie przyjmuje na okres próbny 14dni podeśle ci demko testowe, do rozpisania na priv skontaktuj sie ze mna. masz 24h na zgłoszenie sie po range w odpowiednim dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel UpishDzony Opublikowano 9 Października 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi