Ze Starym Na Plecach Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Niestety ale musze sie pozegnac, to co "Odpierdala" @ Demon jest nie uczciwe w stosunku do administracji dd2. Mam nadzieje ze kiedys wroce do waszej sieci ! Zycze wam aby wasza siec byla najlepsza siecia w Polsce Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hate Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Fajne to twoje forum. Pozdrawiam i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 eQQ Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 No cześć cześć Z kogo chcesz głupka zrobić? Fajna ta twoja sieć xaa.pl Zresztą czego można oczekiwać od typa którego nick nawiązuje do pato streamera Nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ze Starym Na Plecach Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 1 godzinę temu, eQQ napisał: No cześć cześć Z kogo chcesz głupka zrobić? Fajna ta twoja sieć xaa.pl Zresztą czego można oczekiwać od typa którego nick nawiązuje do pato streamera Nie pozdrawiam Po 1 nie jest to "moja siec" ani moje forum, po 2 Pomagam tylko przy serwerze. 1 godzinę temu, hate napisał: Fajne to twoje forum. Pozdrawiam i życzę powodzenia Nie jest to moje forum, Pomagam tylko przy serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUGO Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Bye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Misia Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Trzecia osoba odchodzi przez Demona.. W sumie też święty nie jesteś. Z pierdyrialt razy już odchodziłeś. Bywaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 eQQ Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Drogi użytkowniku! Mamy ogromną nadzieję, że wrócisz do Nas! Pozdrawiamy Administracja R2S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi