JacobeQ1401 Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Nick: JacobeQ1401 Imię: Jakub Wiek: 17 Doświadczenie: duże duże Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: od rana do praktycznie nocy Dlaczego akurat Ty? (Rozpisz się): A więc tak, jestem dobrym kandydatem na owe stanowisko z powodu moich chęci do tego, mimo że jestem już na typerze to i mogę zajmować się redakcją, gdyż nikogo jeszcze nie ma na tym stanowisku. Byłem już kilka razy na właśnie tym stanowisku i po prostu jestem pewny, że się tutaj odnajdę Przykładowe prace min.3 (artykuł, wywiad, ciekawostka itp.): posiadam wywiad z innej gry, nie wiem czy chcecie, ale mogę go podesłać hahah https://multirpg.pl/topic/60679-redakcja-san-news-wywiad-z-pracownikiem-sa-road-assistance/#comment-307029 Przykładowe ciekawostki: Co wspólnego mają ze sobą ananasy i orzechy nerkowca? Zarówno ananasy jak i orzechy nerkowca rosną w zaskakujący dla nas sposób, zanim trafią do naszych posiłków. Wiele osób myśli, że ananasy rosną na drzewach, podczas gdy roślina ta jest faktycznie byliną o miękkich, przypominających palmowe liściach i bez zdrewniałego pnia. Natomiast orzechy nerkowca rosną na drzewach, a orzech jest zamknięty w otoczce u podstawy owocu nerkowca, popularnie nazywanego jabłkiem nerkowca. W wielu krajach, w których uprawia się nerkowce, "jabłka" te przerabiane są na galaretki, napoje, a czasami nawet są poddawane destylacji w celu uzyskania alkoholu. Pierwszy złoty medal olimpijski: Pierwsze nowożytne igrzyska olimpijskie odbyły się w 1896 roku w Atenach. Mało osób kojarzy jednak pierwszego sportowca, który zdobył na nich złoty medal. Był nim James B. Connolly - Amerykański lekkoatleta na Olimpiadzie w Atenach zwyciężył w konkurencji Trójskoku. Na tych samych igrzyskach zdobył srebrny medal w skoku wzwyż oraz brązowy medal w skoku w dal. Jednak to nie wszystkie medale zdobyte przez Connolly'ego. Zawodnikowi udało się zdobyć medal także na kolejnej Olimpiadzie rozgrywanej tym razem w Paryżu w 1900 roku. James nie obronił jednak tytułu i musiał zadowolić się tam srebrnym krążkiem. To są tylko przykładowe prace, mogę również robić różnego rodzaju plebiscyty czy też cotygodniowe podsumowanie co się zmieniło na forum/na świecie Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonkotsu Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Jestem na TAK + Czas jaki możesz poświęcić na forum + Masne ciekawostki + Chęci + Schludne podanie + Doświadczenie A wiek to tylko liczba więc się nie wypowiem, bo w sumie po co xd Trzy razy na tak, przechodzisz dalej. Trzymam kciuki i powodzenia bratku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel UpishDzony Opublikowano 8 Października 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 Jestem za daniem szansy +wiek +chęci +/-doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4nT Opublikowano 8 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 Jestem na TAK + Wiek + Chęci + Brak Redaktora + Ciekawostki, z chęcią spróbował bym napoju z jabłka nerkowca :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi