zxcvbb Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Co myślisz, gdy słyszysz słowo ,,kompromis”? 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Lewiatan Opublikowano 1 Lutego Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Często myślę o rozwiązaniu danej sytuacji 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souei Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2 godziny temu, Lewiatan napisał(a): Często myślę o rozwiązaniu danej sytuacji Podpinam się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PrOsTy. Opublikowano 1 Lutego Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Lutego No jak co słyszę to ze wiadomo ze i tak będzie po mojemu :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bystrzak Yakuza- Opublikowano 1 Lutego Legenda Bystrzak Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Często w sprawach życiowych mam rację, albo chce jak najlepiej dla danej osoby.. Rzadko idę na kompromis. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi