Skocz do zawartości
Alt Text!

Partnerzy

Gosetti
Pukawka
GoBoosting

[PRZYJĘTY] [Moderator] Yakuza

Yakuza-

Rekomendowane odpowiedzi

• Bystrzak
Legenda
Opublikowano (edytowane)

Wymagania:

- Minimum 100 postów na forum // Napisałem w 3 dni 14 postów, więc 100kę przekroczę bez problemu pełniąc funkcję :Memes:
- Staż na forum minimum 3 miesiące, // Forum ciągle się rozwija, więc to kwestia czasu jak pękną wspólne 3 miechy. 
- Wiek min. 16 lat, // Mam 28.
- Znajomość ortografii, // Nie powinno z tym być problemu. 
- Bardzo dobra znajomość regulaminów forumowych, // Przeczytane, nic nadzwyczajnego. 
- Brak ostrzeżeń na forum, jak i banów na serwerach, // Brak.
- Umiejętność pracy w zespole, // Ponad 15 lat spędzonych na boiskach piłkarskich, także jest spore doświadczenie. 
- Umiejętność do obiektywnej oceny różnych sytuacji. // Lubię perspektywę 3ciej osoby, dobrze odnajduję się w sytuacji. 

Wzór: 

Nick: Yakuza
Imię: Kamil
Doświadczenie (Używałeś/aś kiedyś panelu moderatora?): Pełniłem te funkcję oraz wyższe kilkukrotnie, nie powinno być problemu. 
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jeśli nie będę przy PC to jest jeszcze telefon w godzinach pracy. Czego nie zrobię w dzień to nadrobię w godzinach nocnych. 
Dlaczego akurat Ty? (Rozpisz się): Przygodę z CSem oraz forum rozpocząłem bardzo dawno temu, miałem jakieś 8 lat. Zaczynałem od gracza, później byłem adminem. Kolejny awans był na opiekuna serwera, następnie UBT oraz opiekuna UBT.
Byłem również MODem i J@ - to najwyższa funkcja jaką pełniłem. Pamiętam fora, które wypadły z obiegu już dawno temu a lata temu były w czołówce. Doświadczenia nie brakuje, tego możecie być pewni.
Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?:
Chciałbym łączyć tą funkcję z typerką. Głównie zajmowałbym się piłką nożną, CSem, UFC/KSW/FREAKami, bo ten temat ogarniam całkiem dobrze. Wydarzeń w tych dyscyplinach jest sporo, więc również byłoby sporo tematów ode mnie w tym dziale. Z doskoku/w zastępstwie mógłbym pomóc @ Lewiatan oraz @ zxcvbb w redakcji. 
W planach jest postawienie swojego serwera, o czym wie @ UpishDzony co spowoduje kolejne ruchy na forum z mojej strony.

Edytowane przez Yakuza-
  • Uwielbiam 2

• Junior Admin

Na TAK

+ wiek
+ doświadczenie
+ czas
+ chęci pomocy

• Super 1

Na tak 

+ Wiek 

+ Chęci 

+ Doświadczenie 

+ Zaprosiłem kolegę na forum (:

• Super 1

• Administrator

+wiek

+podanie

+doświadczenie 

Można dać szansę 

• Super 1

• Grafik

Na TAK

+ Podanie dobrze napisane

+ Z tego co wyczytałem to doświadczenie 

No i same chęci 

ŻYCZĘ CI POWODZONKA MORDECZKO :D

• Super 1

• Właściciel
Właściciel
  • A więc tak podsumując całe podanie twoje
  • nie mamy zbyt dużego zapotrzebowania co do moderacji, ale widzę chęci z twojej strony i zaangażowanie w forum takich osób nam trzeba więc z racji że podanie zostało ładnie napisane podanie to przyjmuję cie na okres testowy tygodnia. 
  • Zgłoś się do odpowiedniego działu po range, po więcej informacji zapraszam prywatnie.

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Aby korzystać z naszego forum musisz zaakceptować nasz regulamin: Regulamin