Bystrzak Yakuza- Opublikowano 2 Lutego Legenda Bystrzak Udostępnij Opublikowano 2 Lutego (edytowane) Wymagania: - Minimum 100 postów na forum // Napisałem w 3 dni 14 postów, więc 100kę przekroczę bez problemu pełniąc funkcję - Staż na forum minimum 3 miesiące, // Forum ciągle się rozwija, więc to kwestia czasu jak pękną wspólne 3 miechy. - Wiek min. 16 lat, // Mam 28. - Znajomość ortografii, // Nie powinno z tym być problemu. - Bardzo dobra znajomość regulaminów forumowych, // Przeczytane, nic nadzwyczajnego. - Brak ostrzeżeń na forum, jak i banów na serwerach, // Brak. - Umiejętność pracy w zespole, // Ponad 15 lat spędzonych na boiskach piłkarskich, także jest spore doświadczenie. - Umiejętność do obiektywnej oceny różnych sytuacji. // Lubię perspektywę 3ciej osoby, dobrze odnajduję się w sytuacji. Wzór: Nick: Yakuza Imię: Kamil Wiek: 28 Doświadczenie (Używałeś/aś kiedyś panelu moderatora?): Pełniłem te funkcję oraz wyższe kilkukrotnie, nie powinno być problemu. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jeśli nie będę przy PC to jest jeszcze telefon w godzinach pracy. Czego nie zrobię w dzień to nadrobię w godzinach nocnych. Dlaczego akurat Ty? (Rozpisz się): Przygodę z CSem oraz forum rozpocząłem bardzo dawno temu, miałem jakieś 8 lat. Zaczynałem od gracza, później byłem adminem. Kolejny awans był na opiekuna serwera, następnie UBT oraz opiekuna UBT. Byłem również MODem i J@ - to najwyższa funkcja jaką pełniłem. Pamiętam fora, które wypadły z obiegu już dawno temu a lata temu były w czołówce. Doświadczenia nie brakuje, tego możecie być pewni. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Chciałbym łączyć tą funkcję z typerką. Głównie zajmowałbym się piłką nożną, CSem, UFC/KSW/FREAKami, bo ten temat ogarniam całkiem dobrze. Wydarzeń w tych dyscyplinach jest sporo, więc również byłoby sporo tematów ode mnie w tym dziale. Z doskoku/w zastępstwie mógłbym pomóc @ Lewiatan oraz @ zxcvbb w redakcji. W planach jest postawienie swojego serwera, o czym wie @ UpishDzony co spowoduje kolejne ruchy na forum z mojej strony. Edytowane 2 Lutego przez Yakuza- 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Nyguuss Opublikowano 2 Lutego Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Na TAK + wiek + doświadczenie + czas + chęci pomocy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Na tak + Wiek + Chęci + Doświadczenie + Zaprosiłem kolegę na forum (: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcvbb Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego na tak +podanie ładnie napisane +wiek +doswiadczenie + chęć współpracy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PrOsTy. Opublikowano 3 Lutego Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Lutego +wiek +podanie +doświadczenie Można dać szansę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grafik CrystaleQ Opublikowano 4 Lutego Grafik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Na TAK + Podanie dobrze napisane + Z tego co wyczytałem to doświadczenie + Wiek + No i same chęci ŻYCZĘ CI POWODZONKA MORDECZKO :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel UpishDzony Opublikowano 4 Lutego Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lutego A więc tak podsumując całe podanie twoje nie mamy zbyt dużego zapotrzebowania co do moderacji, ale widzę chęci z twojej strony i zaangażowanie w forum takich osób nam trzeba więc z racji że podanie zostało ładnie napisane podanie to przyjmuję cie na okres testowy tygodnia. Zgłoś się do odpowiedniego działu po range, po więcej informacji zapraszam prywatnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel UpishDzony Opublikowano 4 Lutego Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi