Administrator Lewiatan Opublikowano 4 Lutego Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Cześć wszystkim! Postanowiliśmy stworzyć dla was możliwość współpracy z naszą siecią! Jeśli na co dzień streamujesz, nagrywasz filmiki bądź prowadzisz bloga lub swoją inną działalność i dodatkowo masz chęć pomocy naszej sieci bądź chcesz wzbogacić swoje profile. Złóż podanie na rangę współpracującą już teraz! Niżej podaje wam wymagania @ Youtuber / @ Streamer Wstawiania filmików promujących naszą sieć (min. 4 w tygodniu) Posiadanie min. 100 obserwujących. Oglądalność twoich live (min 30 osób) Filmiki promujące nasze serwery. Zachęcanie oglądających do rejestracji bądź odwiedzania naszej sieci . Logo sieci na ekranie live. @ Bloger Publikowanie treści promujących naszą sieć (min 3x w tygodniu) Min. (200 obserwujących na profilu) Dbanie o estetykę postów promujących naszą sieć. Dodanie informacji o współpracy w opisach swoich treści. Zapraszanie obserwujących do rejestracji na sieci. Informacja w biogramie profilu o współpracy z naszą siecią @ Sieciowy DJ Dodanie loga naszej sieci do live'a bądź filmiku. Informacja w biogramie profilu o współpracy z naszą siecią. Min. (400 obserwujących) Informacja w opisie filmu/live o współpracy z naszą siecią. Częste publikowanie treści. @ Promotor Promowanie sieci na stronach/portalach internetowych (Min 15 reklam tygodniowo) Zachęcanie ludzi do rejestracji na sieci. Dbanie o dobro sieci. Zachęcanie do odwiedzania sieci. Reprezentowanie sieci godnie. Co możesz zyskać poprzez współpracę z naszą siecią? 1. Unikalna ranga twojego profilu na sieci. 2. Promowanie twojej działalności na social-mediach naszej sieci. 3. Promowanie twojej działalności na naszej sieci (W postach ogłoszeń) 4. Darmowy vip na naszych serwerach. 5. Własny kanał na naszym serwerze discord. Wzór współpracy: Coś o tobie i twojej działalności: Jak wyobrażasz sobie współpracę z naszą siecią: Link do profilu/strony: Jakie treści publikujesz: @ Użytkownik @ Dziewczyna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grafik CrystaleQ Opublikowano 4 Lutego Grafik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Coś o tobie i twojej działalności: Jestem, można powiedzieć, początkującym DJ-em. Siedzę w tym od około 4 lat, raz w tygodniu robię live i w międzyczasie staram się wrzucać coś na kanał. Pasjonuję się muzyką, która pozwala mi wyrażać siebie i łączyć ludzi. Każdy live to dla mnie nie tylko okazja do dzielenia się dźwiękami, ale też do nauki i doskonalenia się w tym, co robię. Zawsze staram się wyjść poza swoje strefy komfortu, testować nowe gatunki i szukać inspiracji w innych artystach. Jak wyobrażasz sobie współpracę z naszą siecią: Współpracę z Waszą siecią wyobrażam sobie jako twórczy i rozwijający proces, w którym mogę nie tylko dzielić się swoją muzyką, ale także uczyć się od innych. Wspólne projekty, wsparcie przy promocji czy organizacji eventów online – to wszystko mogłoby wzbogacić moje doświadczenie i dotrzeć do większej liczby słuchaczy. Z chęcią podjąłbym się nowych wyzwań, takich jak tworzenie ekskluzywnych setów czy angażowanie społeczności w interaktywne działania. Wierzę, że współpraca ta mogłaby być inspirującą okazją do wspólnego rozwoju. Link do profilu/strony: https://www.youtube.com/@CrystaleQ Jakie treści publikujesz: Muzyka Lewiatan, 4 Lutego Współpraca zaakceptowana, dziękujemy za chęci współpracy! Mam nadzieję że wspomoże to obie ze stron. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi