Grafik CrystaleQ Opublikowano 4 Lutego Grafik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego SIEMANKO! TUTAJ WSTAWIAĆ BĘDĘ AKUALNOŚCI CO DO MOJEGO KANAŁU :P Za niedługo pojawi się coś nowego :D Zapiszcie sobie ten link! https://www.youtube.com/watch?v=6rxcOisXtIQ USTAWCIE SOBIE PRZYPOMNIENIE NA NADCHODZĄCEGO LIVE! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grafik CrystaleQ Opublikowano Sobota o 17:35 Autor Grafik Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:35 Szanowni Państwo, Bardzo przepraszam, ale z przyczyn rodzinnych jestem zmuszony przełożyć dzisiejszy live na jutro, **9.02.2025 r.**. Mam nadzieję, że spotkamy się wtedy w pełnym składzie! Dziękuję za wyrozumiałość i do zobaczenia jutro! 😊🎥 Z pozdrowieniami, CrystaleQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grafik CrystaleQ Opublikowano 21 godzin temu Autor Grafik Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Wariaty wbijać na live! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi