Grafik CrystaleQ Opublikowano 4 Lutego Grafik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Siemanko! Mam propozycję, aby do metod płatności za dotacje dodać także inne opcje, nie ograniczając się tylko do PayPala. Myślę, że mogłoby to ułatwić wsparcie dla większej liczby użytkowników. Co o tym sądzicie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Nyguuss Opublikowano 4 Lutego Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Git jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel UpishDzony Opublikowano 4 Lutego Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lutego PayPal jest dodany blik/przelewy to już prywatnie podsyłam bo to już są dane prywatne. jakie formy płatności proponujesz aby wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Lewiatan Opublikowano 21 godzin temu Administrator Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu @ CrystaleQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi