Skocz do zawartości
Alt Text!

Partnerzy

Gosetti
Pukawka
GoBoosting

[Część 1] Przepytani

Lewiatan

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

image.thumb.png.70c5b39fb974370d10d303715bcf60f2.png

====================================================================================================================

Witam serdecznie w pierwszej części naszej serii!

Przepytane zostały dwie osoby, nasz Junior Administrator @ Nyguuss oraz Świeżo przyjęty grafik oraz sieciowy dj @ CrystaleQ!

Zapraszam do przeczytania i dowiedzenia się odrobinę więcej o osobowościach naszych uczestników.

====================================================================================================================

Pytania do @ Nyguuss

1. Która z Twoich cech charakteru wyróżnia Cię spośród innych?

2. Jakie masz cele zawodowe, i jak dążysz do ich realizacji?

3. Jakie czyny, z Twojej strony, budują mocną relację?

4. Czy uważasz się za osobę ekstrawertyczną czy introwertyczną? (Proszę o uzasadnienie wypowiedzi) 

5. Co uważasz za swoją największą porażkę w życiu i czego się z niej nauczyłeś?

Odpowiedzi

1. Jestem osobą, która się wyróżnia tym, że jesli bym mógł w każdy sposób bym pomógł ludziom oraz dzieciom, które potrzebują ludzkiej pomocy. Bo zawsze dobro wraca i to trzeba pamiętać.

2. No celów jest pełno zawodu jeszcze nie skończyłem, bo od jakoś paru miesięcy zacząłem chodzić do szkoły Branżowej I Stopnia na profil Mechanika Rolniczego i AgroTroniki, ale mam już trochę duży plan na reszte życia, oraz przejęcie Gospodarstwa Rolnego po ojcu nie będzie takie proste i reszte życia na pewno nie skończę w granie w CSa albo inne gierki. Bo gdy przejmie sie GR to trzeba bardzo i mądrze myśleć i mieć bardzo dużą wiedze na  temat prowadzenia Gospodarstwa Rolnego (GR)

3. Tutaj nie odpowiem :D

4. Nie, jestem jakby połączony z dwiema osobowościami, czyli raz jestem, nieśmiały i raz otwarty a raz jestem zamkniętą osobą.

5. Nigdy największej porażki nie miałem w życiu :)

Pytania do @ CrystaleQ

1. Gdybyś mógł cofnąć się w czasie i coś zmienić w swoim życiu to co by to było?

2. Jakie są twoje pozytywne i negatywne cechy charakteru? 

3. Co lubisz robić w wolnym czasie?

4. Czy jest coś, co chciałbyś zrobić, ale do tej pory się bałeś?

5. W jaki sposób opiszesz swoją osobowość?

Odpowiedzi

1. Jeśli mógłbym cofnąć się w czasie i coś zmienić w swoim życiu, to prawdopodobnie skupiłbym się na podejmowaniu lepszych decyzji w kluczowych momentach. Może bardziej uwierzyłbym w siebie, spróbował nowych rzeczy szybciej lub unikał niepotrzebnych błędów. Z drugiej strony, każda decyzja, nawet ta mniej trafiona, czegoś mnie nauczyła, więc może wszystko miało swój cel.

2. POZYTYWNE CECHY:

Jestem kreatywny i mam otwarty umysł, co pozwala mi podchodzić do różnych sytuacji w nieszablonowy sposób.

Potrafię być wytrwały – jeśli na czymś mi zależy, dążę do celu, nawet jeśli napotykam trudności.

Mam poczucie humoru, co pomaga mi w relacjach z innymi i sprawia, że łatwiej radzę sobie ze stresem.

Jestem lojalny wobec bliskich i zawsze można na mnie liczyć.

Negatywne cechy:

Czasem bywam zbyt krytyczny wobec siebie, co sprawia, że za długo analizuję swoje decyzje.

Zdarza mi się odkładać rzeczy na później, zwłaszcza jeśli nie mam na coś motywacji.

Bywam uparty – kiedy mam swoje zdanie, trudno mnie przekonać do zmiany perspektywy

3. Bawię się muzyką, oraz spędzam czas z moją dziewczyną.

4. Nie było póki co takowej rzeczy.

5. Jestem osobą kreatywną i otwartą na nowe doświadczenia. Lubię podejmować wyzwania i szukać nieszablonowych rozwiązań. Cenię sobie szczerość i lojalność, zarówno w relacjach, jak i w podejściu do życia. Bywam uparty, ale to dlatego, że jeśli na czymś mi zależy, wkładam w to całe swoje zaangażowanie. Mam poczucie humoru i staram się patrzeć na świat z dystansem, choć czasami zdarza mi się za dużo analizować różne sytuacje. Zależy mi na ciągłym rozwoju i dążeniu do swoich celów, ale jednocześnie staram się pamiętać o tym, co jest naprawdę ważne.

To by było na tyle jeśli chodzi o pierwszą część, dajcie znać czy podoba się wam nasza seria, i kogo chcielibyście ujrzeć w drugiej części!

Dzięki za przeczytanie 😉 

@ Użytkownik @ Dziewczyna

• Like 1
  • Uwielbiam 2